login

Leerlingenraad 2017-2018 1

Notulen leerlingenraad 14  november 2017

 

1. Welkom en opening door juf Stienke met een gedichtje “Wie ben ik”. We bespreken eerst wat een agenda is en wat notulen zijn. Ook dat we om de beurt de opening (mag van alles zijn) doen.

De volgorde is : Fleur, Ester, Noah, Charissa.
 

2. Mededelingen en notulen van 14 maart 2017

· Belijning  plein voor hockey/voetbal/knotsen. Is nog niet gedaan. Fleur en Noah gaan berekenen hoe groot dit veld moet zijn en waar het komt. Dan overleggen ze met meester Leendert en juf Jaquelien of zij de lijnen willen verven. Als je een taak hebt moet je deze ook uitvoeren. Bij vragen mag je altijd juf Stienke vragen. Maar jullie moeten het doen.
 

3. Ideeën box: Er zitten heel wat briefjes in. We sorteren deze op wat wel en niet mogelijk is. Als je langs gaat in de groepen ook vertellen dat je geen ideeën in de box doet wat helemaal niet kan. Zoals bijv. een slaapfeestje, voor jezelf kan dat natuurlijk wel. De volgende ideeën hebben we opgeschreven:

· Koken/taart maken

· In de zomer zwemmen bij Electra

· Nieuw speel toestel komt – nest schommel en klimtoestel 

· Panakooi ( is misschien mogelijk als we sponsoring vragen )

· Weer een musical

· Langere pauze ( doen we af en toe met de sportieve gezonde school)

· WC’s: De leerlingen raad gaan in de klassen vertellen dat papieren handdoekjes in de prullenbak hoort. WC papier in het toilet, niet op de grond of op de muurtjes. Netjes in de wc plassen. Ester en Charissa gaan dit in de klassen vertellen. Volgende vergadering doen zij verslag.

· De leerlingenraad wil graag een nieuwe ideeën box maken. Zij vragen juf Annemiek en juf Roelien of dit mag tijdens crea.
 

4. Sportieve gezonde school: Sportcoach, lessen vet gezond, nieuw materiaal zijn mooi. We krijgen nog een donar clinic. We praten over de afvalkalender en de poster met gezonde traktaties en ideetjes die op het prikbord hangen. De meningen verschillen over traktaties; hoeft niet altijd gezond. Trakteer op gezond en lekker is het advies. Soms moet je ook leren proeven dat iets ook lekker kan zijn terwijl je eerst dacht dat dit niet zo was.
 

5. Afsluiting; juf Stienke. Volgende vergadering 12 december.